Zoeken

Vul hieronder een trefwoord in om door onze website te zoeken. Klik op het plus-teken voor meer zoekcriteria.Contact

Susan van Mierlo

Neem contant op voor meer informatie en het plaatsen van bestellingen.

Contact»
Bel 06 - 13 72 77 01

Klik hieronder op de knop om onze catalogus te bekijken.

complete catalogus >

Bedrukken

Het bedrukken van uw kleding kan op verschillende manieren. Het is van verschillende factoren afhankelijk wat voor u de beste methode van bedrukken is. Wat dacht u van de flexibiliteit en wasbaarheid van uw kledingstuk. Ook de aantallen spelen een rol. Wilt u bijvoorbeeld op korte termijn nog nabestellen?

Hieronder leg ik u in het kort uit welke manieren van bedrukken er zijn. Maar wij adviseren natuurlijk graag over de beste drukmethode voor u. Neem daarom vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Zeefdruk

Van uw opdruk word eerst een film gemaakt. Deze film wordt op een zeefraam belicht. Door middel van dit zeefraam word de inkt direct op het desbetreffende product gedrukt. De bedrukking word kleur voor kleur aangebracht. Alle PMS kleuren zijn hierbij mogelijk.

Transferdruk

Er wordt in spiegelbeeld gezeefdrukt op speciaal transferpapier. Deze transfer wordt met een warmtepers op het textiel aangebracht. Deze techniek is uitermate geschikt voor lastig te bereiken producten voor direct zeefdruk en voor bijvoorbeeld een bedrukking op verschillende artikelen en of meerdere afnames per jaar. Zo kunt u de kosten behoorlijk drukken.

Flex of Flok Transfers

De opdruk wordt uit een speciale flex of flok folie gesneden en door middel van een warmtepers op het textiel aangebracht. Met deze techniek is het zelf mogelijk om enkele stuks te bedrukken tegen zeer scherpe prijzen.

Full-colour Transfers

De opdruk wordt op folie geprint en uitgesneden, waarna hij door middel van een warmtepers op het textiel word aangebracht. Vooral gebruikt bij foto's en afbeeldingen met verlopen.